High Tea

Er is niets zo gezellig als een middag bijkletsen met familie of vrienden tijdens een High Tea bij lunchroom Fifty One. Onder het genot van een groot aanbod aan lekkernijen, kunt u optimaal genieten van uw gezelschap. Wij bieden zowel zoete lekkernijen als hartige hapjes aan in overvloed. Wij hebben maar liefst 5 verschillende High Tea’s, ieder uniek en stijlvol gepresenteerd. Onze producten worden elke dag vers aangeleverd. Daarnaast maken wij gebruik van Twinings thee. Al sinds het begin van de 18e eeuw is Twinings of London gespecialiseerd in thee. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit de klassieke thee blends, groene thee, kruiden- en vruchteninfusies en wordt de thee over de gehele wereld gedronken. U kunt onbeperkt gebruik maken van onze koffie en thee.

**Wij berekenen 3,00 pp toeslag voor een glutenvrije High Tea.
**High Tea op ons terras is helaas niet mogelijk vanwege onze kwaliteits-normen van het eten.
** Heeft u last van allergieën of speciale wensen? Vermeld dit even bij het reserveren.

High Tea Classic – €21,75 p.p.

Iets te vieren of gewoon gezellig even bijkletsen onder het genot van vele lekkernijen? Dan is de High Tea classic een goede keuze! U zal eerst rustig beginnen met een drinksoepje. Daarna zal er een etagère worden opgebouwd met verschillende lekkernijen. Onze etagère bestaat uit 3 delen. Het onderste bordje bevat rijk belegde sandwiches en wraps met zowel vis als vlees. Het tweede bordje bestaat uit scones met clotted cream, mini beschuitjes en wat chipjes. Daarnaast mogen de zoetigheden natuurlijk niet ontbreken! Het derde bordje bestaat daarom uit allerlei lekkere zoetigheden: brownies, kersen muffins, bonbon lolly’s en natuurlijk het gebakje wat speciaal voor ons wordt gemaakt, de mini Fifty One!

High Tea Special – €23,50 p.p.

Wilt u net wat extra genieten van de High Tea? Kies dan voor de High Tea Special. In plaats van het drinksoepje krijgt u een amuse vooraf. Naast de etagère met alle hartige en zoete lekkernijen die bestaan uit rijk belegde sandwiches en wraps, scones met clotted cream, mini beschuitjes, chips, brownies, kersen muffins, bonbon lolly’s en de mini Fifty One krijgt u ook een glaasje verse jus d’orange, wat de ervaring net wat luxer maakt!

High Tea Royal – €27,75 p.p.

Kunt u niet kiezen tussen alle lekkernijen? Geniet dan optimaal van de meest luxe High Tea die wij aanbieden. Bij deze High Tea begint u met een amuse vooraf. Naast de rijkelijk belegde sandwiches en wraps, scones met clotted cream, mini beschuitjes, chips, brownies, kersen muffins, bonbon lolly’s, mini Fifty One gebak, een smoothie, een glaasje verse jus d’orange en voor de echte zoetekauw een warme wafel met kersen!

Babyshower – €25,50 p.p.

Je zus, beste vriendin of misschien schoonzus zwanger? Dit moet natuurlijk gevierd worden! En wat is nou beter om het te vieren met lekker eten en mensen om je heen die je lief hebt? Daarom bieden wij een Babytea aan. Wij kleden speciaal voor jou de tafel aan en de taartjes worden versierd voor een baby boy of baby girl!

Kinder High Tea (tot 10 jaar) – €13,50 p.p.

Wilt u graag kinderen meenemen naar de High Tea? Of hebben de kinderen zelf iets te vieren? Kies dan voor onze Kinder High Tea. In plaats van thee kan er gekozen worden voor 2 frisdrankjes naar keuze per kind. Natuurlijk bevat deze high tea ook veel lekkers! Voor onze kleine genieters hebben we een aangepast assortiment, namelijk: pannenkoekjes, mini worstenbroodjes, mini cupcakes, bonbon lolly’s en chips.

Afhaal High Tea – €16,50 p.p.

U kunt voortaan ook in uw eigen omgeving genieten samen met vrienden of familie van een heerlijke High Tea van Lunchroom FiftyOne. U kunt de afhaal High Tea 24 uur van te voren bestellen. De High Tea wordt verpakt in een catering doos zodat u het meteen mee kunt nemen naar huis. De afhaal High Tea voor minimaal 2 personen bestaat uit de volgende lekkernijen:

2x sandwiches
4x mini wraps met vis en vlees
2x scones
Clotted cream
2x beschuitjes met brie
Chips
2x mini FiftyOne
2x mini brownies
2x bobonlollies
2x muffins
4 zakjes thee

Heeft u last van allergieën of speciale wensen? Wij willen daar graag rekening mee houden. U kunt uw allergieën en wensen vermelden bij uw reservering. Hopelijk zien we u snel!

High tea afhalen
High tea Eindhoven
high tea
Baby tea
High tea

High tea Eindhoven

Bij lunchroom Fifty One te Eindhoven kunt u terecht voor een heerlijke High Tea. Maak een keuze uit de hiernaast staande varianten en reserveer al vanaf 2 personen voor een heerlijke High Tea in winkel centrum Woensel te Eindhoven

High Tea is in Nederland in opkomst. Het is een typisch Engels gebruik waarbij men rond teatime de Afternoon Tea serveert met allemaal hartige en zoete gerechtjes. In Engeland wordt dit gebruik dan ook wel de Afternoon Tea genoemd, maar in Nederland is de term High Tea gebruikelijker.

High Tea Fifty One Eindhoven

Wij staan bekend om onze High Tea, bekijk hieronder ons aanbod.